Schoonmaakbedrijf Helmond

Schoonmaakbedrijf 
Acacia

Wie wij zijn

Wij zijn een dynamisch en klantgericht schoonmaakbedrijf in Helmond en  Amsterdam die zijn interne en externe klanten centraal stelt. Al sinds 2012 verzorgen wij alle schoonmaak en facilitaire diensten die daarbij horen voor onze zakelijke- en particuliere klanten. Dus ook in huis bij particulieren en pgb-houders maken wij professioneel schoon. Opdrachten kunnen wij binnen 24 uur, 7 dagen per week realiseren.

Schoonmaakbedrijf Acacia staat dus 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar

Acacia hecht aan het maatschappelijk belang in haar werkzaamheden. Een voorbeeld van het maatschappelijk belang dat schoonmaakbedrijf Acacia in haar werkwijze integreert sinds haar oprichting in 2011. Wij werken duurzaam en bij voorkeur met milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen. Enkele voordelen van milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord schoonmaken:

  • Net zo schoon en hetzelfde hygiëne niveau als chemische schoonmaakmiddelen,
  • Laat minder chemische residu achter,
  • Beter voor de algehele gezondheid van alle medewerkers,
  • Minder belastend voor het milieu in productie en gebruik.

Kantoren schoonmaken, scholen schoonmaken, entrees schoonmaken, trappenhuizen schoonmaken, glasbewassing, vloeren schoonmaken, bouw- en opleveringsschoonmaak, doen wij dus dagelijks en / of periodiek milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord. Dit en alle andere zaken die onze klanten willen dat wij schoonmaken, houden wij dus tot volle tevredenheid van onze grote en kleine klanten effectief en efficiënt schoon.

Afspraken nakomen vinden wij erg belangrijk

Het uitbesteden van uw schoonmaak en facilitair beheer aan schoonmaakbedrijf Acacia kan leiden tot een kostenbesparing voor uw organisatie door onze effectiviteit en efficiency. Op al onze schoonmaakspecialisaties: kantoren schoonmaken, scholen schoonmaken, entrees schoonmaken, trappenhuizen schoonmaken, glasbewassing, vloeren schoonmaken, bouw- en opleveringsschoonmaak, bouwopruimers, horeca schoonmaak, kunt u dus besparen. Daarnaast kiest u met Acacia voor zekerheid als schoonmaakbedrijf. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om onze gemaakte afspraken met u na te komen.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam - Schoonmaakbedrijf Acacia
kantoren schoonmaak amsterdam